Vind jij wiskunde ook lastig en moeilijk? Is het tempo op school voor jou ook te hoog? Heb jij ook het gevoel dat je trucjes aan het uitvoeren bent en begrijp je niet waarom je wat moet doen om tot een oplossing te komen van al die vraagstukken?

Ik wil jou graag helpen om weer grip op het vak wiskunde te krijgen. In een 1-op-1 situatie nemen we de stof nogmaals door en maken we veel opgaven. Oefenen is een belangrijk onderdeel om de wiskunde onder de knie te krijgen. Op deze manier krijg ik ook inzicht waar precies de moeilijke punten liggen. Het is de bedoeling dat jij zo veel mogelijk vooraf het huiswerk van school maakt, zodat we in de bijles kunnen focussen op de moeilijke onderdelen. Waar nodig geef ik nog extra opgaven mee om te oefenen.

VMBO, MBO, HAVO en VWO

De bijles wordt wekelijks gegeven en duurt normaal 1 uur, indien nodig kunnen de bijlessen ook 5 kwartier of anderhalf uur duren. Vooral voor de examenklassen van HAVO en VWO kan dit nodig zijn. Als er extra bijles nodig is vanwege PTA’s of examens dan spreken we dat op dat moment af.

Ik geef les in een één-op-één situatie, zodat ik het optimaal kan afstemmen op de leerling/student.

Aan leerlingen op de middelbare en basisschool geef ik de bijlessen en huiswerkbegeleiding bij voorkeur bij de leerling thuis, omdat ik het contact met de ouder(s)/verzorger(s) belangrijk vind.

HBO

Voor beginnende studenten op het HBO kan ik wiskunde bijlessen verzorgen om de wiskunde kennis op VWO niveau te brengen. Dit is veelal maatwerk omdat ik samen met de student bekijk wat precies nodig is.

Studenten kunnen ook bij mij aan huis komen. Ik woon op nog geen 5 minuten afstand lopen van het NS intercity station Dieren.