Vind jij wiskunde ook lastig en moeilijk? Is het tempo op school voor jou ook te hoog? Heb jij ook het gevoel dat je trucjes aan het uitvoeren bent en begrijp je niet waarom je wat moet doen om tot een oplossing te komen van al die vraagstukken?

Ik wil jou graag helpen om weer grip op het vak wiskunde te krijgen. In een 1-op-1 situatie nemen we de stof nogmaals door en maken we veel opgaven. Oefenen is een belangrijk onderdeel om de wiskunde onder de knie te krijgen. Op deze manier krijg ik ook inzicht waar precies de moeilijke punten liggen. Het is de bedoeling dat jij zo veel mogelijk vooraf het huiswerk van school maakt, zodat we in de bijles kunnen focussen op de moeilijke onderdelen. Waar nodig geef ik nog extra opgaven mee om te oefenen.

VMBO, MBO, HAVO en VWO

De bijles wordt wekelijks gegeven en duurt normaal 1 uur, indien nodig kunnen de bijlessen ook 5 kwartier of anderhalf uur duren. Vooral voor de examenklassen van HAVO en VWO kan dit nodig zijn. Als er extra bijles nodig is vanwege PTA’s of examens dan spreken we dat op dat moment af.

Ik geef les in een één-op-één situatie, zodat ik het optimaal kan afstemmen op de leerling/student.

Aan leerlingen op de middelbare en basisschool geef ik de bijlessen en huiswerkbegeleiding bij voorkeur bij de leerling thuis, omdat ik het contact met de ouder(s)/verzorger(s) belangrijk vind.

HBO

Voor beginnende studenten op het HBO kan ik wiskunde bijlessen verzorgen om de wiskunde kennis op VWO niveau te brengen. Dit is veelal maatwerk omdat ik samen met de student bekijk wat precies nodig is.

Studenten kunnen ook bij mij aan huis komen. Ik woon op nog geen 5 minuten afstand lopen van het NS intercity station Dieren.

Reviews

VWO – Wiskunde BVWO – Wiskunde A
“Bernhard heeft onze dochter 2 jaar lang begeleid bij het behalen van VWO wiskunde B. Bernhard kan een leerling heel goed motiveren door begrip te tonen, goed te luisteren en de materie op verschillende manieren uit te leggen. Bernhard kan de leerling op een hele fijne manier aan het werk krijgen. Ook als onze dochter het soms niet meer zag zitten, wist hij de juiste snaar te raken. Dankzij Bernhard heeft ze het examen behaald!”

S. van H.
“Mijn basis voor wiskunde was vrij slecht, maar dankzij Bernhard heb ik die goed kunnen versterken voor mijn examens. Wat fijn is, is dat Bernhard niet alleen erg duidelijk uitlegt, maar ook andere benaderingen probeert als je het nog niet snapt. Ook kon ik hem altijd bereiken met vragen en maakte hij zelf extra oefeningen die gericht waren op de dingen die ik lastig vond. Ik zou Bernhard zeker aanraden als bijles docent!”

E.F.
HAVO – Wiskunde BHAVO – Wiskunde A
“De afgelopen jaren heeft Bernhard mijn zoon begeleid voor HAVO wiskunde B. Door zijn persoonlijke en duidelijke aanpak is hij met een prachtig cijfer voor wiskunde geslaagd. Ook persoonlijk was er een goede click waardoor mijn zoon de bijlessen ook als heel positief heeft ervaren.”

M. van der M.
“In HAVO 4 kreeg ik meer moeite met wiskunde. De tweede helft van dit jaar ben ik gestart met de bijlessen van Bernhard. Bernhard is een enthousiaste bijlesdocent die zijn kennis graag overbrengt. Zijn duidelijke uitleg ondersteunde de wiskundelessen op school waardoor ik wiskunde beter ging begrijpen. Zijn bijlessen heb ik altijd met veel plezier gevolgd. Mede dankzij de steun van Bernhard heb ik nu op mijn eindlijst voor wiskunde een 7. Bernhard bedankt voor alle fijne bijlessen!”

M.H.
VMBO – KBVMBO – TL
“Bernhard laat het kind in zijn waarde, heeft veel geduld en kan op ieder niveau wiskunde en rekenen uitleggen. Hij is betrouwbaar en erg vriendelijk. Mijn zonen Tim en Niels hebben erg veel aan zijn bijlessen gehad!”

I.L.
“VMBO-TL 3de en 4de jaars. Klik was er meteen, fijne man in omgang. Geduld met uitleg is top. Zeer flexibel met tijden. Laat z’n leerling volledig in z’n waarde, en geeft zelfvertrouwen. We gaan je missen.”

A. en G. en M.
HBO – StatistiekHBO – Voorbereiding Elektrotechniek
“Tijdens mijn studie logopedie kreeg ik ineens te maken met het vak statistiek. Helaas mis ik een groot deel van wiskunde basiskennis en via via kwam ik bij Bernhard terecht. Eigenlijk had hij nog nooit statistiek bijles gegeven dus we moesten even kijken of hij bij alle onderwerpen kon helpen. Nou, dit is meer dan gelukt! We hebben een aantal maanden lang elke week geoefend en na een tijdje viel het kwartje. Bernhard stuurde ook vaak zelfbedachte oefeningen op die we de volgende les bespraken. Hierdoor heb ik heel veel kunnen oefenen en uiteindelijk voor mijn tentamen een 8,2 gehaald! Zonder de geweldige hulp van Bernhard was dit nooit gelukt.”

F. den H.
“Bernhard heeft mij perfect geholpen met de wiskunde die ik nodig had in de vooropleiding van het HBO. Hij legt rustig uit en laat stap voor stap zien hoe je aan de oplossing komt. Hij laat meerdere methodes zien, zodat je inzicht krijgt in de wiskunde. Bernhard is een fijne man, geduldig en hij is stipt.”

R.H.