De tarieven voor wekelijkse bijles staan in de onderstaande tabel. Bijlessen kunnen indien gewenst ook 75 minuten of 90 minuten duren.

Voor Dieren, Ellecom, Laag-Soeren en Spankeren reken ik geen reiskosten, daarbuiten breng ik voor de gehele afstand reiskosten in rekening.

Aan het einde van de maand ontvangt u een overzichtelijke factuur. Ik sta gewoon ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Vooraf maak ik eerst kennis met de leerling en zijn of haar ouders/verzorgers of met de student. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk waar precies de problemen liggen. Vervolgens maken we een plan voor de praktische uitvoering van de wiskunde of reken bijlessen. Ik vind maatwerk erg belangrijk, want iedere leerling en student is uniek.

Ik werk niet met abonnementen, pakketten en opzegtermijnen. Als u niet tevreden bent, dan kunt u de begeleiding ieder moment opzeggen.

School / OpleidingTarief per uur
Basisschool€ 20,–
VMBO€ 20,–
HAVO en VWO klas 1-3€ 21,–
HAVO klas 4 en 5€ 22,–
VWO klas 4-6€ 22,–
MBO€ 22,–
PABO WisCAT en Kennisbasis Rekenen en Wiskunde€ 24,–
Voorbereiding voor HBO€ 24,–

Voor de bijlessen PABO WisCAT en PABO Kennisbasis Rekenen en Wiskunde zijn nog de volgende werkboeken nodig.  Dit werkboek kun je via mij aanschaffen als je dat nog niet hebt:

BijlesWerkboekKosten (onder voorbehoud)
WisCATWerkboek Wiscat PABO€ 20,95
Kennisbasis Rekenen en WiskundeWerkboek kennisbasis rekenen-wiskunde€ 20,95