Zie jij ook op tegen de verplichte WisCAT rekentoets in het eerste jaar of de afsluitende toets Kennisbasis Rekenen en Wiskunde later in de studie? Heb je de toets misschien al één of twee maal niet gehaald? 

De rekentoetsen op de PABO zijn niet voor iedere student even gemakkelijk. Het nemen van bijlessen kan een goede steun in de rug geven. Ik heb ervaring met het helpen van PABO studenten die hun rekentoets moeten halen. Van te voren maken we een plan van aanpak die ik optimaal op jou kan afstemmen. Hierin maken we afspraken over de onderwerpen en de duur en frequentie van de lessen. De nadruk in de lessen ligt op het begrijpen van de methodes zodat je vertrouwen toeneemt in het beheersen van het vak rekenen en je er ook plezier in krijgt. Voor de moeilijke onderdelen krijg je van mij extra oefenopgaven mee naar huis die we de volgende keer bespreken. Uiteindelijk leer je het meest door er na de uitleg zelf mee aan de slag te gaan.

Naast door mijzelf op maat te maken oefenmateriaal heb je voor de bijles nog 1 werkboek met oefenopgaven nodig. Dit werkboek kun je via mij aanschaffen als je dat nog niet hebt:

BijlesWerkboekKosten (onder voorbehoud)
WisCATWerkboek Wiscat PABO€ 20,95
Kennisbasis Rekenen en WiskundeWerkboek kennisbasis rekenen-wiskunde€ 20,95

Prima te bereiken voor PABO studenten met OV

Voor PABO studenten die met de trein reizen woon ik op een prima locatie; vanaf het NS-station Dieren is het nog geen 150 meter lopen naar mijn huis. Hierdoor ben ik goed bereikbaar als je o.a. studeert aan:

Reviews

WisCATKennisbasis Rekenen en Wiskunde
“Na de 1e kans van de WisCAT niet gehaald te hebben toch maar gekozen om bijles te nemen. Na informatie gezocht te hebben op internet bij Bernhard uitgekomen. Erg fijne kennismaking gehad waarna we al snel aan de slag konden. Na enige tijd bijles kwam de Corona in Nederland. Ook toen fijne hulp online kunnen krijgen en wekelijks contact gehouden om de stand van zaken te bespreken. Na een tijd eindelijk weer bijles kunnen krijgen. Super goed geholpen en door alle fijne uitleg en hulp de WisCAT bij de 2e kans kunnen halen. Zeker een aanrader!”

D.V.
“Na bijles gehad te hebben van Bernhard bij de WisCAT toets uit het eerste jaar, heb ik bij voorbaat bijles genomen ter voorbereiding op de toets voor de kennisbasis rekenen-wiskunde uit het derde jaar. Deze toets gaat toch weer wat meer de diepte in en ik heb met hulp van de bijles, na de tweede kans, het jaar met succes kunnen afronden. Bedankt Bernhard!

E.S.
“Na een onvoldoende te hebben behaald bij de eerste poging bij de WisCAT toets, heb ik Bernhard ingeschakeld voor bijles. Bernhard legt opdrachten heel duidelijk en rustig uit. Hij heeft mij ook goed geholpen om duidelijk te krijgen op welke onderdelen ik nog meer aandacht aan moest besteden. Door zijn duidelijke uitleg en het inzichtelijk krijgen van de aandachtspunten, heb ik een 7,8 behaald bij mijn tweede poging. Bedankt Bernhard!”

K.E.