Zie jij ook op tegen de verplichte WisCAT rekentoets in het eerste jaar? Heb je de toets misschien al één of twee maal niet gehaald? 

De rekentoets op de PABO is niet voor iedere student even gemakkelijk. Het nemen van bijlessen kan een goede steun in de rug geven. Ik heb ervaring met het helpen van PABO studenten die hun rekentoets moeten halen. Van te voren maken we een plan van aanpak die ik optimaal op jou kan afstemmen. Hierin maken we afspraken over de onderwerpen en de duur en frequentie van de lessen. De nadruk in de lessen ligt op het begrijpen van de methodes zodat je vertrouwen toeneemt in het beheersen van het vak rekenen en je er ook plezier in krijgt. Voor de moeilijke onderdelen krijg je van mij extra oefenopgaven mee naar huis die we de volgende keer bespreken. Uiteindelijk leer je het meest door er na de uitleg zelf mee aan de slag te gaan.

Prima te bereiken voor PABO studenten met OV

Voor PABO studenten die met de trein reizen woon ik op een prima locatie; vanaf het NS-station Dieren is het nog geen 150 meter lopen naar mijn huis. Hierdoor ben ik goed bereikbaar als je o.a. studeert aan: