Zie jij ook op tegen de verplichte WisCAT rekentoets in het eerste jaar of de afsluitende toets Kennisbasis Rekenen en Wiskunde later in de studie? Heb je de toets misschien al één of twee maal niet gehaald? 

De rekentoetsen op de PABO zijn niet voor iedere student even gemakkelijk. Het nemen van bijlessen kan een goede steun in de rug geven. Ik heb ervaring met het helpen van PABO studenten die hun rekentoets moeten halen. Van te voren maken we een plan van aanpak die ik optimaal op jou kan afstemmen. Hierin maken we afspraken over de onderwerpen en de duur en frequentie van de lessen. De nadruk in de lessen ligt op het begrijpen van de methodes zodat je vertrouwen toeneemt in het beheersen van het vak rekenen en je er ook plezier in krijgt. Voor de moeilijke onderdelen krijg je van mij extra oefenopgaven mee naar huis die we de volgende keer bespreken. Uiteindelijk leer je het meest door er na de uitleg zelf mee aan de slag te gaan.

Naast door mijzelf op maat te maken oefenmateriaal heb je voor de bijles nog 1 werkboek met oefenopgaven nodig. Dit werkboek kun je via mij aanschaffen als je dat nog niet hebt:

BijlesWerkboekKosten (onder voorbehoud)
WisCATWerkboek Wiscat PABO€ 20,95
Kennisbasis Rekenen en WiskundeWerkboek kennisbasis rekenen-wiskunde€ 20,95

Prima te bereiken voor PABO studenten met OV

Voor PABO studenten die met de trein reizen woon ik op een prima locatie; vanaf het NS-station Dieren is het nog geen 150 meter lopen naar mijn huis. Hierdoor ben ik goed bereikbaar als je o.a. studeert aan:

Reviews

WisCATWisCAT
“Het afgelopen jaar heb ik zitten worstelen met de verplichte WisCAT rekentoets. Na het behalen van 2 onvoldoendes heb ik de conclusie moeten trekken dat ik er hulp bij nodig had. Na wat research ben ik bij Bernhard terecht gekomen. De bijlessen van Bernhard hebben mij na een goed half jaar flink studeren meer dan goed geholpen. Hij heeft mijn rekenvaardigheden vakkundig en met een kritische blik op een hoger niveau gebracht. Met het behalen van mijn propedeuse als resultaat.”

E. S.
“Na de 1e kans van de WisCAT niet gehaald te hebben toch maar gekozen om bijles te nemen. Na informatie gezocht te hebben op internet bij Bernhard uitgekomen. Erg fijne kennismaking gehad waarna we al snel aan de slag konden. Na enige tijd bijles kwam de Corona in Nederland. Ook toen fijne hulp online kunnen krijgen en wekelijks contact gehouden om de stand van zaken te bespreken. Na een tijd eindelijk weer bijles kunnen krijgen. Super goed geholpen en door alle fijne uitleg en hulp de WisCAT bij de 2e kans kunnen halen. Zeker een aanrader!”

D.V.