Home » Reacties

Reacties

Schooljaar 2018-2019

Voor het schooljaar 2018-2019 heb ik weer plaatsen beschikbaar voor leerlingen in Dieren en directe omgeving (max 8 km).

Reacties en ervaringen.

HBO

“Bernhard heeft mij perfect geholpen met de wiskunde die ik nodig had in de vooropleiding van het HBO. Hij legt rustig uit en laat stap voor stap zien hoe je aan de oplossing komt. Hij laat meerdere methodes zien, zodat je inzicht krijgt in de wiskunde. Bernhard is een fijne man, geduldig en hij is stipt.
(Rutger, 2016)

PABO

“Voor mijn Pabo opleiding moest ik de verplichte Wiscat rekentoets behalen. Nadat ik deze de eerste keer had gemaakt kreeg ik een erg slecht cijfer terug. Toen besloot ik bijles rekenen te zoeken en Bernhard gaf bijles bij mij aan huis. Door de prima en geduldige uitleg van Bernhard tijdens de bijlessen heb ik nu een dikke voldoende én kan ik beter uitleg geven op de basisschool op het gebied van rekenen!”
(Madelief, 2017)

VWO

“Bernhard heeft onze dochter 2 jaar lang begeleid bij het behalen van VWO wiskunde B. Bernhard kan een leerling heel goed motiveren door begrip te tonen, goed te luisteren en de materie op verschillende manieren uit te leggen. Bernhard kan de leerling op een hele fijne manier aan het werk krijgen. Ook als onze dochter het soms niet meer zag zitten, wist hij de juiste snaar te raken. Dankzij Bernhard heeft ze het examen behaald!”
(Sonja, 2017)

HAVO

“In HAVO 4 kreeg ik meer moeite met wiskunde. De tweede helft van dit jaar ben ik gestart met de bijlessen van Bernhard. Bernhard is een enthousiaste bijlesdocent die zijn kennis graag overbrengt. Zijn duidelijke uitleg ondersteunde de wiskundelessen op school waardoor ik wiskunde beter ging begrijpen. Zijn bijlessen heb ik altijd met veel plezier gevolgd. Mede dankzij de steun van Bernhard heb ik nu op mijn eindlijst voor wiskunde een 7. Bernhard bedankt voor alle fijne bijlessen!”
(Matthijs, 2017)

“Onze dochter Anneloes (5 HAVO) heeft bijna twee jaar geen voldoende gehaald voor wiskunde en was gezakt voor de oefenrekentoets. Door de bijlessen van Bernhard, de extra oefening en uitleg staat ze nu een 7 en heeft ze de oefenrekentoets gehaald. Maar belangrijker nog is dat ze weer plezier en vertrouwen in rekenen en wiskunde heeft! Bernhard super bedankt!
(Frank en Ellen, 2015)

“Bernhard is een geweldige bijlesleraar. Hij werd een zeer stabiele factor in de schoolcarrière van onze zoon. Hij was er altijd, is zeer flexibel en een geboren leraar. Bernhard weet altijd wel een andere manier om het nog een keer uit te leggen, aldus onze zoon. Geen wonder dat Bernhard bijna altijd volgeboekt zit. Dus, heb je hulp nodig en heeft hij tijd: meteen doen! Resultaat gegarandeerd!
(Annette, 2015)

“Bernhard weet door zijn vriendelijke, rustige wijze van omgang met kinderen, maar ook door zijn kundige manier van lesgeven, er voor te zorgen dat leerlingen weer interesse krijgen in het doorgronden van wiskundige opgaven. Onze zoon Haye is door de bijlessen van Bernhard wiskunde beter gaan begrijpen en heeft daardoor weer plezier in het vak wiskunde gekregen.”
(Gé Scholten & Irene Cuppen, 2015)

VMBO

“Bernhard laat het kind in zijn waarde, heeft veel geduld en kan op ieder niveau wiskunde en rekenen uitleggen. Hij is betrouwbaar en erg vriendelijk. Mijn zonen Tim en Niels hebben erg veel aan zijn bijlessen gehad!”
(Ilse Liet, 2015)

Voorwaarts met Bijles

Geeft je weer plezier en vertrouwen in wiskunde en rekenen.
Persoonlijke benadering en flexibiliteit.