Home » Over mij

Over mij

Schooljaar 2018-2019

Voor het schooljaar 2018-2019 heb ik weer plaatsen beschikbaar voor leerlingen in Dieren en directe omgeving (max 8 km).

Mijn naam is Bernhard, ik ben geboren in Hilversum in 1961 en op mijn vierde verhuisd naar het noorden van ons land. Hier heb ik mijn onderwijs genoten en afgesloten met een studie aan de HTS (Hanzehogeschool Groningen). In 1984 verhuisd naar Hengelo (Ov) waar ik ben begonnen te werken bij Thales als Hardware en later als Software Engineer. In 1989 verhuisd naar Dieren, waar ik in 1988 ben gaan werken bij Vitatron (Medtronic). Hier heb ik software ontwikkeld voor pacemakers. Na de sluiting in 2008 ben in ik dienst getreden bij ICT Automatisering. Hier heb ik voor een aantal klanten gewerkt als software engineer in diverse sectoren. Eén van deze klanten was Sapiens Steering Brain Stimulation, een bedrijf op de High Tech Campus in Eindhoven, hier heb ik bijna 4 jaar gewerkt. Eind 2015 heb ik weer een vaste werkgever in de healthcare sector dichter bij huis gevonden: ELITechGroup in Spankeren. Ik ben inmiddels 30 jaar getrouwd en samen hebben we 2 dochters en een zoon, allemaal ruim in de 20.

Wiskunde was op de middelbare school al één van mijn favoriete vakken, de interesse voor het vak is altijd gebleven. Ik vind het mooi om leerlingen die moeite hebben met rekenen en/of wiskunde te helpen om de stof te begrijpen. Bijles geven doe ik het liefst in een 1 op 1 situatie, zodat ik de begeleiding optimaal  kan afstemmen.

Locatie

Ik woon in Dieren op een goed bereikbare locatie:

  • 5 minuten lopen vanaf scholengemeenschap Het Rhedens
  • 5 lopen vanaf het NS-station voor studenten die van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) of van het Saxion in Deventer met de trein komen

Voorwaarts met Bijles

Geeft je weer plezier en vertrouwen in wiskunde en rekenen.
Persoonlijke benadering en flexibiliteit.