Home » Over mij

Over mij

Schooljaar 2017-2018

Dit schooljaar zit ik tot aan de examen periode volgeboekt. Voor eventuele bijlessen in de schoolvakanties is nog plaats.

Ik ben Bernhard de Vries, ben geboren in Hilversum in 1961 en op mijn vierde verhuisd naar de provincie Groningen. Hier heb ik mijn onderwijs genoten en afgesloten met een studie aan de HTS. In 1984 verhuisd naar Hengelo (Ov) waar ik ben begonnen te werken bij Thales als Hardware en later als Software Engineer. In 1989 verhuisd naar Dieren, waar ik in 1988 ben gaan werken bij Vitatron (Medtronic). Hier heb ik software ontwikkeld voor pacemakers. Na de sluiting in 2008 ben in ik dienst getreden bij ICT Automatisering en heb ik voor een aantal klanten gewerkt als software engineer in diverse sectoren. Eén van deze klanten was Sapiens Steering Brain Stimulation, een bedrijf op de High Tech Campus in Eindhoven, hier heb ik bijna 4 jaar gewerkt. Eind 2015 heb ik weer een vaste werkgever in de healthcare sector dichter bij huis gevonden: ELITechGroup in Spankeren. Ik ben inmiddels 30 jaar getrouwd en samen hebben we 2 dochters en een zoon, allemaal ruim in de 20.

Wiskunde was op de middelbare school al één van mijn favoriete vakken, de interesse voor het vak is altijd gebleven. Ik vind het mooi om leerlingen die moeite hebben met rekenen en/of wiskunde te helpen om de stof te begrijpen. Ik doe dat het liefst in een 1 op 1 situatie, zodat ik de begeleiding optimaal  kan afstemmen.

Ik woon in Dieren achter het NS-station en op 5 minuten lopen vanaf scholengemeenschap Het Rhedens.

Voorwaarts met Bijles

Geeft je weer plezier en vertrouwen in wiskunde en rekenen.
Persoonlijke benadering en flexibiliteit.