Home » Naar de overkant

Naar de overkant

Laatste reactie

In HAVO 4 kreeg ik meer moeite met wiskunde. De tweede helft van dit jaar ben ik gestart met de bijlessen van Bernhard. Bernhard is een enthousiaste bijlesdocent die zijn kennis graag overbrengt. Zijn duidelijke uitleg ondersteunde de wiskundelessen op school waardoor ik wiskunde beter ging begrijpen. Zijn bijlessen heb ik altijd met veel plezier gevolgd. Mede dankzij de steun van Bernhard heb ik nu op mijn eindlijst voor wiskunde een 7. Bernhard bedankt voor alle fijne bijlessen!

(Matthijs, 2017)

Sta je aan de oever van een rivier of kanaal dan helpt een brug of veerboot je om de overkant te bereiken. Dat is een mooie metafoor voor mijn bijlessen. Mijn bijlessen kunnen je helpen om vooruit te komen, zodat ook jij de overkant kunt bereiken.

De foto’s op de website zijn van bruggen en veerboten in het gebied waarin ik mijn bijlessen geef. Hieronder staat een overzicht van de foto’s.

Naar de overkant: Veer over de IJssel tussen Dieren en Olburgen

Veer over de IJssel tussen Dieren en Olburgen

Naar de overkant: Brug over het Apeldoorns Kanaal bij Laag Soeren

Brug over het Apeldoorns Kanaal bij Laag Soeren

Naar de overkant: Spoorbrug over de IJssel bij Zutphen

Spoorbrug over de IJssel bij Zutphen

Naar de overkant: Brug over de Oude IJssel bij Laag Keppel in de Achterhoek

Brug over de Oude IJssel bij Laag Keppel in de Achterhoek

Voorwaarts met Bijles

Geeft je weer plezier en vertrouwen in wiskunde en rekenen.
Persoonlijke benadering en flexibiliteit.